Veel hondenbezitters hebben er last van, ongewenste hondengeuren. Vaak ruik je het als hondenbezitter de ongewenste hondengeuren zelf niet eens zo heel erg meer, maar wanneer je visite over de vloer hebt die geen honden hebben, merken zij het direct. Een penetrante hondengeur kan heel vervelend zijn en kan het woongenot negatief beïnvloeden, daarom zijn er speciale middelen om elke hondengeur te verwijderen. 

Hondengeur verwijderen uit huis 

Wanneer je een hondengeur probeert te verwijderen uit huis, is een raam openzetten en een geurkaasje niet voldoende. De geur van de hond nestelt zich makkelijk in het tapijt en de meubels en je kan er zelfs ziek van worden. Wil je echt de hondengeur verwijderen uit huis, heb je hiervoor speciale middelen. Belangrijk voor de keuze voor een bepaald schoonmaakmiddel is dat deze geen schadelijke bestandsdelen voor de hond bevatten. Huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen zijn met honden is huis niet altijd verstandig. Wanneer een hond hiermee in aanraking komt, kan de hond hier ziek van worden. Kies daarom altijd voor speciale schoonmaakmiddelen. 

Urinegeur van hond verwijderen 

Behalve de herkenbare hondengeur die de hond in huis verspreid gebeurt het ook weleens dat een hond in huis plast. Wanneer dit op een stenen vloer is, is dit nog makkelijk weg te halen. Maar zodra de urine in een kleed of een meubel komt, is het al lastiger. Een penetrante urinegeur van de hond verwijderen uit een bank of vloerkleed vraagt wat meer werk. Er zijn tal van schoonmaakmiddelen waarmee je de urine en urinelucht van de hond kan verwijderen, echter zijn het merendeel gevaarlijk voor de gezondheid van de hond. Zo kan het binnenkrijgen van deze middelen allergische huidreacties, ademhalingsmoeilijkheden, irritatie van de luchtwegen en duizeligheid veroorzaken. Ook zijn een aantal van deze schoonmaakmiddelen niet geschikt voor het schoonmaken van meubels, tapijt of andere stoffen. Deze kunnen hierdoor verkleurd en beschadigd raken. Daarom worden er altijd speciale middelen aangeraden waarmee je de urinegeur hond verwijderen kunt. Zo weet je zeker dat je op de juiste, doeltreffende manier de urinegeur van de hond verwijderd. Jij als hondeneigenaar wilt toch ook het best voor mens en dier? 

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *